Albertine van Nederveen, oefentherapeut en coach

Directe toegankelijkheid

De directe toegankelijkheid geeft de vrijheid om zelf, op eigen initiatief en zonder tussenkomst van de (huis)arts, mij in te schakelen. Daardoor verbetert de toegang tot de zorg aanzienlijk. De kortste weg naar de juiste behandeling is zelf nemen, zo kan het werken aan het herstel zo snel mogelijk beginnen!

Bepaal zelf of Cesar Oefentherapie nodig is

Als je klachten hebt die samenhangen met houding en beweging, weet je vaak zelf heel goed wat je nodig hebt. Oefentherapie is dan wellicht de aangewezen behandeling. Oefentherapeuten Cesar zijn bewegingsspecialisten bij uitstek. Wij kijken naar het verband tussen klacht, lichaamshouding en bewegingsgewoontes en stellen voor elke patiënt een individueel behandelprogramma samen.

Vergoedingen 

Oefentherapie Cesar wordt vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Het aantal behandelingen dat wordt vergoed is per zorgverzekeraar en per polis verschillend. Hoe u verzekerd bent voor oefentherapie kunt u opzoeken in uw polisvoorwaarden.

De behandelingen worden rechtstreeks gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. De betreffende gecontracteerde tarieven worden gehanteerd.

Vindt er geen vergoeding (meer) door de zorgverzekeraar plaats, dan gelden de volgende tarieven:

  • Reguliere behandeling (30 minuten)
  • Behandeling aan huis
 

€ 37,50
€ 47,50

  • Niet nagekomen afspraak
  Volledige tarief

Afspraken dienen 24 uur van te voren geannuleerd te zijn, telefonisch of per email. Bij niet-tijdige afzegging wordt het volledige tarief in rekening gebracht.